Ga naar de inhoud

Over mij

Inhuren van mij als goochelaar

Maar wie ben ik? Ik zette mijn eerste stappen op de bühne in 1983 op een jeugdtheaterschool. Sindsdien ben ik er niet meer afgestapt. Vele aspecten van het werk in en om een optreden vind ik fantastisch om te doen. En dat resulteert in een breed CV. Van acteur in het theater, voor televisie en film, stemacteur en (creatief) producer van o.a. theatervoorstellingen. Maar op deze pagina zoom ik even in op mijn werk als goochelaar, en waarom je juist mij zou moeten inhuren voor een onvergelijke ervaring.

Goochelaar inhuren

Net dat beetje meer

Er zijn vele goochelaars in Nederland actief. Maar wat breng ik extra mee als goochelaar? Naast mijn ervaringen zoals hierboven omschreven heb ik een sociaal pedagogische diploma op zak. Tevens ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als gesprekstrainer, teamleider en manager. Vele aspecten daaruit kan ik goed gebruiken bij het goochelen voor volwassenen. Er zit tenslotte ook een sociaal en psychologisch aspect aan goochelen en mentalisme.

Tientallen jaren ervaring

Ik kan steunen op vele jaren professionele ervaring. En elke dag leer ik nog bij! Maar kijk ook even naar mijn louter 5-sterren reviews. Daarnaast krijg je hieronder een indruk van een deel van mijn opdrachtgevers.

Goochelaar inhuren